Prisklass:
Delfinsäker:
Ursprung:Thailand
Avrunnen vikt:120g
Smak:
Lukt:
Konsistens:
Utseende:
Kattvänlig:
Prisvärde:
Totalbetyg:
Inköpställe och referenspris
0.00kr

2008-10-13

Pride Tonfisk Bitar i vatten

Vi har vår egna lilla Pridefestival här på kontoret. Huruvida tonfisken är gay eller ej tar vi inte ställning till.

Jag har väl inga förutfattade meningar om Pride's tonfisk direkt. Burken ger ett relativt stabilt intryck, ser varken dyr eller billig ut och jag vet inte vad produkten kostar även om jag hört det ryktas om ett lågt pris.

Burken saknas snabböppning vilket alltid är lika irriterande, speciellt då man inte har en vettig burköppnare. Nåja, innehållet ser riktigt trevligt ut. Inte för kompakt med lite blandad storlek på bitarna. Helt okej färg. Lite sörja i botten men det kommer man sällan ifrån.

Här slutar dock det positiva. Fisken luktar inte gott. En typisk lågprisdoft med dess sura fiskrenskaraktär. Och visst är smaken likadan även om första tonen lovar mycket. Bittert och surt, unket och oaptitligt. Det är med motvilja jag pressar i mig större delen av denna. Nu har jag på sistone enbart ätit tonfisk i olja vilket kanske påverkar mitt omdömme. Men faktum kvarstår att trots att Pride's tonfisk är söt och förhållandevis saftig (nåja, inte jättetorr iaf) så får den bara en svag svag tvåa i betyg.

Tyvärr har vi supit bort kvittot. Någon som råkar ha vägarna förbi CityGross?

Recenserad av Per.

Kommentarer:

2011-03-24 20:42 skrev Rasmus, han som går runt tonfisken
Skulle gärna vilja ha en recension på Pride's tonfisk fast i olja, den är klart bättre i alla sammanhang

Obs! Din kommentar behöver godkännas innan den visas.