Prisklass:
Delfinsäker:
Ursprung:Thailand
Avrunnen vikt:140g
Smak:
Lukt:
Konsistens:
Utseende:
Kattvänlig:
Prisvärde:
Totalbetyg:
Inköpställe och referenspris
Coop Extra Ludvika 5.50kr

2009-02-27

Coop salladstonfisk i vatten

Salladstonfisk, lite mer Mmm?

Jag bara vet, när jag öppnar förpackningen, att detta inte kommer bli kul.
En geggig, blöt, mörk sörja som luktar surt, billigt och fränt. Usch.

Det här är nog bland det värsta i tonfiskväg jag ätit. De första sekunderna efter man besudlat munnen med skiten så smakar det mest salt, sen kommer det unkna, blöta och förstör mig. Sjukt seg "strimlad" (som innehållsförpackningen säger) tonfisk. Eftersmaken är inte riktigt lika illa.

Det finns inte så mycket mer att säga. Den här tonfisken ser, luktar och smakar vidrigt. Den är dessutom inte delfinsäker och saknar snabböppning. Den är iofs riktigt billig. Men salladstonfisk? Näe, vem fan vill ha det här i sin sallad. Om de inte gör som jag, dränker den i sötsur sås.

Recenserad av Per.

Kommentarer:

2009-03-10 21:11 skrev dalle
Har inte ätit tonfisk på 10 år men käkade en sådan här burk idag och den var helt okej tyckte jag faktiskt. Åt tillsammans med olivolja, ketchup, majs och fullkornsspaghetti. Ser otroligt äcklig ut när du inte har hällt av vattnet dock. :D
2009-04-18 13:19 skrev Tonfiskburk
Prova att äta en Abba samtidigt =)
2009-09-04 10:24 skrev kalle
jag fick en benbit i min salladstonfisk så vidrigt
2011-01-12 16:33 skrev Micke
Tjejen hade köpt fel så ja fick tvinga i mig en sån eller svälta.. känns ju som om dom malt ner hela fiskar utano rensa dom.. fiskben fick man och vad jag gissa var fjäll? har skipjack ens fjäll? googla för o ta reda på om de var tonfisk eller annat i den.

Obs! Din kommentar behöver godkännas innan den visas.