Prisklass:
Delfinsäker:
Ursprung:Thailand
Avrunnen vikt:142g
Smak:
Lukt:
Konsistens:
Utseende:
Kattvänlig:
Prisvärde:
Totalbetyg:
Inköpställe och referenspris
Stop Shop, Milford 22.00kr

2008-12-08

Bumblebee Lemon & Pepper

Vi fick inte plats med hela namnet i rubriken, så här kommer det: Bumblebee Easy Peel Sensations Lemon & Pepper Seasoned Tuna Medley!

Ytterligare en amerikansk produkt (vi skickar lite kärlek till Calle) står på tur. Denna gång en lite annorlunda smaksatt produkt i en riktigt trevlig förpackning, kul att någon vågar sticka ut ur tonfiskburksmassan. För denna recension valde vi citron- och pepparsmaken men vi har två smaker till på lager.

Easy peel stod det på förpackningen och det var onekligen smidigt att bara slita av locket utan risk för att dö i stelkramp. Innehållet påminner onekligen om kattmat, faktum är att bilden vi tog nog förskönar produkten något =). Halvtrist färg med flis-konsistens. Tillplattad.

Ganska trevlig doft där citronen sticker ut. Svårt att avgöra om köttet har en angenäm fiskdoft då citron döljer eventuell surhet. Men klart godkänd.

För er som använt citronpeppar i maträtter så får ni nog en ganska klar bild av hur detta smakar. Väldigt mkt citronsmak, inte överdrivet pepprig (men jag är en dålig måttstock på det). Svag tonfisksmak. På det stora hela ganska snarlikt doften. Personligen tycker jag citronen har tagit överhand men å andra sidan är kanske det meningen. Det känns dock ganska fräscht.

Köttet är väl lite småsegt som brukligt.

Burken är faktiskt den dyraste vi testat hittills med sina .99 (motsvarande 22kr vi köptillfället) och visst känns den lite lyxig. Åtminstone på utsidan.

Recenserad av Per.

Kommentarer:

Obs! Din kommentar behöver godkännas innan den visas.